ja.png
Moje ime je Ozrenka Kamber. Za sebe često znam reći da sam Duša Putnica u potrazi za Istinom, Mudrošću i lakoćom življenja. To me putovanje Duše vodi kroz brojne različite tehnike, radionice, duhovna i životna iskustva do sve istinskije i autentičnije sebe. Svjesna sam da sam sama kreator svog Života i moj je cilj biti Svjetlost i širiti Svjetlost kroz sve što postoji. Predavati svoje znanje različitih tehnika iscijeljivanja i osobnog rasta moja je radost, a posebno kroz terapeutsko konzultativni rad s čarobnim iscijeljujućim Bachovim cvijetnim esencijama i Anđeoskim energijama.
Moja prva komunikacija s Anđeoskim svijetom počinje već u ranom djetinjstvu u kontaktu sa sestrom koja je živjela životom Anđela pod maskom, zarobljena od rođenja u invalidnom i teško bolesnom tijelu koje je napustila u mojoj petoj, a u njezinoj jedanaestoj godini života. Njezina je prekrasna Duša bila moja zvijezda vodilja u osviještavanju moje osobne duhovne biti proteklih pedesetak zemaljskih godina.
Moja čudesna igra s Anđelima produbljuje se kroz cijeli život i uvijek me iznova raduje i na poseban način obogaćuje. U svom srcu osjećam te divne energije zahvalnosti, suptilnog spokoja, radosti i brzuvjetne ljubavi koje me prate na svakom životnom koraku bez obzira da li mu ja u tom trenutku dajem pozitivan ili negativan predznak.
Posebna radost moje Duše je kada Anđeoske priče, iskustva i energije mogu podijeliti s drugim ljudima kroz iscijeljujuće tretmane, stihove, tekstove, Anđeoske zapise i kroz meditativne radionice s Anđelima.
Slušajući unutarnji glas svoje Duše pod Anđeoskim vodstvom i uz Anđeosku podršku osobna potraga dovela me do edukacije o Bachovim cvijetnim esencijama čije predivne vibracije na poseban način raduju moje Biće.
Sjajan je osjećaj kombinirati Anđeoske energije i Bachovu cvijetnu terapiju. Sinergija tih čudesnih vibracija začinjena radošću mog srca i duboke zahvalnosti prema svima koji u tom procesu sudjeluju za svoje najviše dobro dobitna je kombinacija iz koje se rađa blago i nježno iscijeljujuće djelovanje Univezuma u životima onih koji mi poklone svoje povjerenje i odluče dio svog životnog putovanja putovati sa mnom.
Bachove cvijetne esencije, moji klijenti i ja plešemo jedinstven i poseban iscijeljujući ples zagrljeni Anđelima cvijeća, Mnoštvo je predivnih svjedočanstava i pozitivnih iscijeljujućih rezultata u mom osobnom životu, životu mojih prijatelja, najuže obitelji i dragih klijenata.

ZAŠTO RADIM TO ŠTO RADIM?


Najradosniji trenutci mog Života su oni u kojima osjetim i svjedočim da sam svojim djelovanjem kroz energoterapiju, energetsko čišćenje prostora, konzultacije i radionice ostavila trag radosti, osmijeha i nade na vašim licima. Tada se moje srce proširi radosno Univerzumom i zapleše poseban ples zahvalnosti što sam imala blagoslov sudjelovati u poticanju vaših osobnih samoiscijeljenja.
Probudi se tada u meni istovremeno i poniznost i čuđenje prema predivnoj čaroliji Života i življenja i mudroj spoznaji da sam u vašim iscijeljivanjima samo inicijalna iskra koja budi vaša osobna znanja i sposobnosti samoiscijeljenja i duhovnog rasta i razvoja. Svjetlo moje Duše svijetli znatno sjajnije kada primjetim kako se u vama budi i jača i postaje sve blistavije vaše vlastito Svjetlo koje zajedno s mojim čini blještavu Svjetlost Jednote.

BACHOVE CVIJETNE KAPI

Opisujući djelovanje cvijeća dr. Edvard Bach, engleski liječnik, bakteriolog i homeopat, tvorac cvijetnih kapi je govorio:
"Ekstrakti cvijeća, poput prekrasne muzike ili bilo kojeg drugog umjetničkog djela koje donosi inspiraciju, sposobni su probuditi našu pravu prirodu i povezati nas s našom Dušom - i na takav način donijeti mir i olakšati patnju."
"Kapi podižu naše vibracije i otvaraju kanale kojima možemo primiti Duhovnog sebe, kako bismo se snabdjeli vrlinom koja nam je potrebna i u isto vrijeme isprali grešku koja izaziva loša djelovanja. One mogu, baš kao i predivna glazba ili nešto drugo što je inspirativno, da uzdignu našu pravu prirodu i približe nas Vlastitim dušama, i samim tim nam donesu osjećaj mira, i olakšanje patnji. One ne liječe napadajući bolest, već preplavljuju naša tijela prelijepim vibracijama naše Uzvišene prirode, u čijem se prisustvu bolest topi kao snijeg na suncu. Nema izliječenja dok ne dođe do promjene u načinu percepcije, stanju duha i unutarnjem osjećaju sreće.“
38 je Bachovih cvijetnih esencija namijenjenih za svaku emociju koju želimo promjeniti kako bi živjeli život u harmoniji uma, duha i tijela.
Dr. Bach je svoje cvijetne esencije podijelio u sedam grupa , prema emocionalnim stanjima na koje djeluju: strah, nesigurnost, nezainteresiranost za sadašnjost, usamljenost, obeshrabrenost i očaj, pretjerana zabrinutost za dobrobit drugih, preosjetljivost na tuđe utjecaje i ideje.
Pripremio je i preprat Rescue Remedy, kapi tzv. „prve pomoći“ sastavljene od pet vrsta cvijeća koje su univerzalne i mogu ih koristiti svi u izuzetnim situacijama kao što su krizna emocionalna stanja, nesvjestica, stanje šoka, panike, treme i drugo.

KOME BACHOVA TERAPIJA CVIJETNIM ESENCIJAMA KORISTI?

Bachova cvijetna terapija može koristi baš svima i u svim životnim razdobljima, od tek rođenih beba, djece, školaraca, studenata, trudnica,ljudi svih dobnih skupina, starijih i nemoćnih do životinja i biljaka, a naročito je učinkovita kod emocionalnih disbalansa, stresa, napetosti, psihičkih problema, nesanice, depresija, strahova, paničnih napada, umora, psttraumatskog stresa, ovisnosti, hiperaktivnosti kod djece, noćnog mokrenja kod djece, dugotrajnih bolesti i mnogih drugih stanja.
Bachova cvijetna terapija nam pomaže da s prolaznim negativnim duševnim stanjima (kao što su nestrpljenje, nesigurnost, ljubomora, malodušnost, napetost, strah, razdražljivost, ljutnja i slično) čiji je uzrok slabost ljudskog karaktera, lakše izađemo na kraj i sami se dovedemo u ravnotežu.
Dugoročni cilj Bachove cvijetne terapije je čistoća Duše, a tim što je moguće više razvoj i stabilnost osobe. Iz tog indirektno slijedi velika snaga i izdržljivost protiv duševnih i psihosomatskih poremećaja.
Bachove cvijetne kapi nemaju nuspojava i ne stvaraju ovisnost. Potpuno su prirodne i sigurne za sve ljude, trudnice, dojilje, dojenčad i djecu. Mogu se koristiti istovremeno sa bilo kojom terapijom ili lijekovima klasične i alternativne medicine.
Za razliku od mnogih kemijskih lijekova, cvjetne kapi imaju suptilni učinak, te na nježan način razrješavaju pozadinski emocionalni stres. Cvjetne kapi uspostavljaju ravnotežu i djeluju kao katalizator za unutarnji proces iscjeljivanja.

RADIONICE S ANĐELIMA I ANĐEOSKO ISCIJELJIVANJE

Posebna je to radost, poseban je to blagoslov i posebna je to čarolija pozvati u iscijeljujuće tretmane i energetska čišćenja prostora Anđeosku družinu i njihove iscijeljujuće energije. Prepustiti im da kroz mene djeluju, iscijeljuju i blagoslove Anđeoskom Svjetlošću Duše s kojima taj trenutak rade i njihove životne i poslovne prostore.
Od srca vam svima želim da sjednete s nama u zajednički krug na nekoj od meditativnih radionica Anđeoski ples - Druženje s Anđelima i Buđenje Boginje – Buđenje Žene u meni i otplovite lahorasto, a opet duboko u susret svojem Anđelu čuvaru, u susret anđeoskom dijelu vas i vašim novim koracima na putu samoiscijeljenja i osobne samospoznaje, u susret Božanstvenoj Ženi koja jeste.
Anđeli vas očekuju :) Rasplesani su i vesele se zajedničkom druženju u Zadru ili bilo gdje drugdje gdje nas pozovete da održimo radionice :) Vesele se što će se neki od vas po prvi put malo bolje upoznati s njima :)
Dugo čekaju taj vaš poseban zajednički trenutak. :) I ja se posebno veselim našem zajedničkom druženju u Anđeoskom krugu :) Vidmo seeeee ♥
Svojim spoznajama i iskustvom stojim vam na raspolaganju i rado ću biti doprinos dobrobiti vašem Životu.

VAŠA ISKUSTVA

„Prekrasna radionica, okupljanja, perfect zen. Lovely to be a part of this soul healing.“
( Radionica Druženje s Anđelima ) - Mirjana Mia Ceponja ( Zadar )
„Jedno istinski predivno iskustvo povezivanje i djeljenje Božanske ženske energije u meditativnom krugu koje od srca preporučam da iskusite. Zaista predivna vibra. Hvala vam žene Boginje!
( Radionica Buđenje Bogine – Buđenje Žene u meni ) - Geena Kuman Ušljebrka ( Zadar )

Još iskustava možete pročitati ovdje:
BESPLATNE RADIONICE, ISCIJELJIVANJA I KONZULTACIJE

Pratite me na facebok stranici i profilu gdje povremeno obradujem sebe i neke od vas besplatnim sudjelovanjem na radionicama, iscijeljujućim tretmanima, energetskim čišćenjem prostora, konzulatacijama i Bachovim cvijetnim esencijama.
Možemo se družiti i na besplatnim radionicama koje održavam u sklopu festivala Ritam Prirode u Park šumi Musapstan pored Zadra.

I NA KRAJU.... ANĐEOSKI ZAPIS ZA TEBE PUTNIČE

„Poput odraza u zrcalu možeš vidjeti samo ono što već imaš u sebi. Ako nosiš blagoslov, blagoslov Ljudske topline će grijati tvoje dane. Ako ti je srce ispunjeno Ljubavlju, Ljubav će ti otvarati životne Puteve. Ako smijehom odzvanjaš, radost ljudskog smijeha će ti rasplesati Dušu.
Ako ispred sebe u susret drugom Biću pošalješ velikodušnost, razumijevanje, toleranciju, poštovanje i iskrenost , Univerzum će ti u susret poslati srce prepuno toplog prijateljstva i čudesnost istinskog obilja. Poput eha.... što odašilješ to ti se umnoženo vraća.“

KAKO DO MENE?


OZRENKA KAMBER
E-mail: ozrenkak@gmail.com
Tel.: +385 91 241 8599
Skype: viviaslight