"Osjecao sam lagane trnce po cijelome tijelu..ugodu..hladnocu u stopalima..ugodnu bol u trbuhu i glavi..nakon sto je zavrsio tretman bio sam jako zedan ali i smiren..vrlo opusten i radostan :)" ( Reiki tretman na daljinu )
 
I. K. ( Malinska )
"Prezadovoljna sam prethodnim tretmanima. Stvarno mi je puno pomoglo. Osjećam mir.
Preporuke za Reiki energiju. Svaka čast :) A Vama želim puno zdravlja i uspjeha u životu. :)" ( Reiki tretman na daljinu )
 
Hanifa Sinanović( Doboj, BiH )
"Meni ovaj put bilo drukčije, tako me opustilo da sam zaspala ko beba inace uopće nemrem,al bilo je super.Hvala puno.Stvarno lijepo iskustvo."( Reiki tretman na daljinu )
 
 
S.P. ( Mihovljan )
"Osjetila sam da energija dopire u sve čakre. Ugodna energija koja struji kroz tijelo, a onda Jako me protreslo kao da sam na visokom naponu...zatim slijedi mir i ugoda. Hvala od srca."  ( Reiki tretman na daljinu )
 
 
 
G.K.U. ( Zadar )
Vidjevši oglas za radionicu Buđenje Boginje nešto me privuklo i prijavih se za prisustvovanje. Nisam pogriješila. Iskustvo podijeljeno sa malim krugom žena, a vođeno divnom Ozrenkom bilo je izuzetno. Meditacije su možda poduge za one nenavikle na isto, no cijela radionica je inspirativna i duboko prodire u unutarnje JA. Bilo je suza, emocija, dodira duša, svega onoga što u užurbanom svijetu nedostaje. Svim otuđenim Boginjama koje su u potrazi za Sobom toplo preporučam. ( Radionica Buđenje Boginje )
 
 
 
 
 
Romana Lasan ( Zadar )
Najviše me se dojmila meditacija u kojoj smo osjećale ženu lijevo i desno od sebe. Zaista sam mogla osjetiti srca tih žena te su me preplavili osjećaji povezanosti s njima. 
Također, dojmilo me se povezivanje s ranjenim dijelom sebe i pisanje pisma tom dijelu. Radionica me napunila ženskom snagom,a i upoznala sam divne žene, s nekima sam i danas u kontaktu. Hvala od srca. 
( Radionica Buđenje Boginje )
 
 
 
 
 
I. R. ( Zadar )
"Nekada neki prostori, boravišta, okruženja, ono što trebamo nazivati domom, jednostavno ne pružaju traženo. Nakon selidbe u novi stan, imali smo drastična iskustva, no racionalizacija je sve to negirala. U jednom trenu shvatila sam da "ima tu nešto" te sam u razgovoru sa prijateljicom Ozrenkom došla do zaključka da bi životni prostor trebalo energetski očistiti. Sreća da sam to uradila, odnosno da sam je zamolila da ona to uradi, jer se promjena osjetila. Prvo samim priznanjem da "ima nešto" a zatim akcijom energetskog čišćenja, te podrškom koju je O pružila, naš dom je počeo više vibrirati kao dom, a i međuljudski odnosi su se značajno popravili. Pri svakoj promjeni boravka preporučam energetsko čišćenje prostora, vjerujte svojoj vibri. :) ( Energetsko čišćenje prostora )"
 
 
 
 
 
 
 
 
Romana Lasan ( Zadar )
"Prekrasna radionica, okupljanja, perfect zen. Lovely to be a part of this soul healing."( Radionica Druženje s Anđelima )
Mirjana Mia Ceponja ( Zadar )