Cvijetne kapi

Bachove cvijetne kapi

Bachove cvijetne esencije

38 je Bachovih cvijetnih esencija namijenjenih za svaku emociju koju želimo promjeniti kako bi živjeli život u harmoniji uma, duha i tijela.
Opisujući djelovanje cvijeća dr. Edvard Bach je govorio:
"Ekstrakti cvijeća, poput prekrasne muzike ili bilo kojeg drugog umjetničkog djela koje donosi inspiraciju, sposobni su probuditi našu pravu prirodu i povezati nas s našom dušom - i na takav način donijeti mir i olakšati patnju."

"Kapi podižu naše vibracije i otvaraju kanale kojima možemo primiti Duhovnog sebe, kako bismo se snabdjeli vrlinom koja nam je potrebna i u isto vrijeme isprali grešku koja izaziva loša djelovanja. One mogu, baš kao i predivna glazba ili nešto drugo što je inspirativno, da uzdignu našu pravu prirodu i približe nas Vlastitim dušama, i samim tim nam donesu osjećaj mira, i olakšanje patnji. One ne liječe napadajući bolest, već preplavljuju naša tijela prelijepim vibracijama naše Uzvišene prirode, u čijem se prisustvu bolest topi kao snijeg na suncu. Nema izliječenja dok ne dođe do promjene u načinu percepcije, stanju duha i unutarnjem osjećaju sreće.

Dr.Edvard Bach ( 1934. godine )

Australske Bush cvijetne esencije

Bush cvijetne esencije su katalizatori za otključavanje vašeg punog potencijala, rješavanje negativnih uvjerenja i stvaranje emocionalnog zdravlja i dobrobiti. Pomažu jasnoći života, hrabrosti, snazi , predanosti da se slijedi i ostvaruje svoje ciljeve i snove i razvijaju višu razinu intuicije,samopoštovanja, duhovnosti, kreativnosti i zabave. Što ih više koristite, to ćete više doživjavati veću svijest i sreću u životu. To donosi dobrobit svima ... pojedincu, društvu i planeti.
Učinak ovih esencija je sličan učinku meditacije u tome što omogućuju osobi pristup mudrosti svog Višeg Ja. Ovo oslobađa negativna uvjerenja koja se zadržavaju u podsvjesnom umu i dozvoljava pozitivnim vrlinama Višeg Ja - ljubavi, radosti, vjeri, hrabrosti itd da preplavi naše Biće. Kada se to dogodi, negativna uvjerenja i misli se raspadaju, ravnoteža se vraća i dolazi do istinskog iscjeljivanja na svim razinama našeg postojanja.

CAustralske cvijetne kapi